Tarieven Praktijk Parastroika

Voor de zorgverzekering vallen mijn consulten onder natuurgeneeskunde; ik ben geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut met als specialisatie energetische therapie.

Behandelingstarieven en kwalificatie op factuur

Deze kwalificatie vindt je ook terug op de factuur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt, bij aanvullende verzekeringen, geheel of gedeeltelijk (afhankelijk van de polis) mijn behandelingen.

Ik ben zowel aangesloten bij de beroepsorganisatie VBAG als bij het Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Hierdoor worden mijn consulten door een groot aantal verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering, zie hiervoor de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar waarbij je verzekerd bent.

Mijn behandelingen vallen niet onder het verplichte eigen risico van € 385,00.
Behandelingen van Praktijk Parastroika zijn vrijgesteld van btw.

Tarief

Het huidige praktijktarief is € 40,00 per behandeling.

Rekening

De rekening dient na de behandeling contant te worden voldaan en vervolgens kan deze bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden mits er een aanvullende verzekering is (check van tevoren de polisvoorwaarden).

Het annuleren van een geplande afspraak

Soms kan het noodzakelijk zijn om een geplande afspraak te annuleren of te verzetten. Mijn vriendelijke verzoek is indien mogelijk dit 24 uur van tevoren te doen via het telefoonnummer van de praktijk 026-32 17 144, aangezien ik anders de behandeling in rekening zal brengen. Mocht de telefoonbeantwoorder ingeschakeld zijn spreek dan een bericht voor mij in.