Energetische Therapie en Behandeling

Energetische behandeling door handoplegging en gesprekken, waardoor uw energiebalans verbetert en uw genezend vermogen zo veel mogelijk wordt versterkt.

Door mijn gave en behandeling als energetisch therapeut, kan ik uw lichaam in de juiste energie-balans brengen en zo laten blijven. Dat kan ik met de door u beschreven klacht, met mijn heldervoelend- en helderwetendheid, uw lichaam te scannen door middel van mijn handen. Deze behandeling brengt u in een betere lichamelijke en geestelijke balans, zowel alternatief, als additief, maar ook preventief. Ik kijk of er in uw energieveld energie-blokkades zijn, die ik door mijn vermogen met u mee te voelen op kan sporen. Energie vloeit via mijn handen door uw lichaam en samen met onze gesprekken leert u beter met uw eigen energie om te gaan.

Ik bekijk uw klacht op een „holistische“ manier. Dus ik kijk soms niet alleen naar uw klacht, maar ik kijk ook of er misschien een diepere oorsprong hiervoor te vinden is. Als u terugkerende of zelfs chronische klachten heeft, kan de reden van het ontstaan veel dieper liggen als alleen wat u voelt. Als u bijvoorbeeld telkens terugkerende rugpijnen heeft, kan dit ook wel een diep weggestopte emotie zijn en ga ik samen met u daarnaar op zoek. We praten dan over wat u nog niet „achter de rug" heeft.

Alles bestaat uit energie en is ook met elkaar verbonden. Alles om ons heen, maar ook ín ons is dat terug te vinden. Als om welke reden ook die energie geblokkeerd raakt en niet meer goed stroomt, ontstaat een klacht of ziekte. Zoals bij ons lichaam in het klein is het op onze aarde in het groot. Zo kan bij de natuur op aarde de energie niet goed meer stromen als er bijvoorbeeld een overdaad aan verontreiniging aanwezig is! Onze natuur raakt daardoor geblokkeerd en u ziet: regen blijft weg, poolkappen smelten, meer ziektes ontstaan, doordat de energie van onze aarde, niet meer kan stromen…..

Je kunt natuurlijk zeggen dat energetische therapie elke klacht kan behandelen, want het stelt uw lichaam weer in staat het zelf te doen. Een therapie die niet manipuleert, maar alleen versterkt en ondersteunt met daardoor grote gevolgen. Echter toch hierbij een kleine opsomming van behandelbare klachten.

Behandeling FYSIEKE klachten:

Lichamelijke pijn zoals, hoofd-,maag-, rug-, schouder-, -gewrichts of spierpijn kunnen door middel van energetische therapie worden vermindert of opgeheven. Energieblokkades worden verholpen.

Behandeling PSYCHISCHE klachten:

Klachten, zoals je te gespannen voelen, je gestresst voelen, je depressief voelen, burn-out klachten, vermoeidheidsklachten.